A View From The Top Of The World
Już jeden disneyowski soundtrack wydali w 2016, kolejnego nie potrzeba 

Lol, dobrze im poszło

To those who understand, I extend my hand
To the doubtful I demand, take me as I am
Not under your command, I know where I stand
I won't change to fit your plan, take me as I am

To the doubtful I demand, take me as I am
Not under your command, I know where I stand
I won't change to fit your plan, take me as I am

Może i był disneyowski, ale taki był zamysł tego albumu i mnie się nawet sporo rzeczy w The Astonishing podoba, wbrew powszechnej opinii fanów DT. Tutaj natomiast powstało coś, co nie ma tożsamości. Nic nie zostaje w głowie, nawet tytuł albumu, a okładki nie chcę komentować bo to jest jakiś dramat.
"Watch me
Fading
I'm losing
All my lipsticks
Falling into darkness"
~ JP
Fading
I'm losing
All my lipsticks
Falling into darkness"
~ JP
Stracili go już dawno niestety.
"Chłopie, ja nie potrzebuję dużo. Co ja muszę w pałacu mieszkać? Trzy, cztery pokoje... góra."
- blackmailer
- Patron
- Imię: Gruzin
https://www.rockarea.pl/recenzje/dream- ... the-world/.
Kolejna dobra recenzja "przekupionego" pismaka.
http://www.progarchives.com/album.asp?i ... ostAReview.
I jeszcze dwie recenzje albumu.
Kolejna dobra recenzja "przekupionego" pismaka.
http://www.progarchives.com/album.asp?i ... ostAReview.
I jeszcze dwie recenzje albumu.
Pomijając kto co pisze i czy na zamówienie czy nie, to dobre recenzje albumów nie poprawią muzyki. Nie tylko DT ale muzyki w ogóle.
"Chłopie, ja nie potrzebuję dużo. Co ja muszę w pałacu mieszkać? Trzy, cztery pokoje... góra."
The moment that you recognize Just where your limits lie Hanging on the brink of death You're never more alive When you reach the pinnacle The world is at your feet Welcome to the mind unleashed The impossible is never out of reach When barriers are broken Greatness is achieved Self belief will build a life of legacy
Bardzo lubie, inspirujacy tekst z utworu A View From The Top Of The World , czesci 3- The Driving Force.
Bardzo lubie, inspirujacy tekst z utworu A View From The Top Of The World , czesci 3- The Driving Force.

RUSHFAN
-
OnlineAgnieszka
- Administrator
- Kontakt:
Jezus, jak zaczęłam czytać słowa "the moment you recognize..." myślałam, że po prostu z uwagi na jakąś ekscentryczność postanowiłeś się wypowiedzieć na temat tej płyty po angielsku 

Nobody said it was easy,
no one ever said it would be this hard.
no one ever said it would be this hard.
hahaha, moze lepiej nie bede probowal, bo jeszcze cos napisze i sam siebie nie zrozumie 

RUSHFAN
https://www.rockarea.pl/recenzje/dream- ... e-world-2/
Im płyta też się podoba, krótkie opinie.
Im płyta też się podoba, krótkie opinie.
Moja krótka opinia jest raczej niepochlebna. 

Moim zdaniem za bardzo demonizujecie The Astonishing. Ten album jest naprawdę spoko i ma jakąś tożsamość. Być może ta tożsamość jest zbyt osobliwa dla wielu wyznawców poważnego prog-metalowo-technicznego nakurwiania, ale według mnie np. poprzedni self-titled album i ten najnowszy zasługują na większy lincz. Już to wyznawanie TA jako punkt odniesienia określający największy ściek w ich twórczości, zaczyna mnie irytować.
"Watch me
Fading
I'm losing
All my lipsticks
Falling into darkness"
~ JP
Fading
I'm losing
All my lipsticks
Falling into darkness"
~ JP
Podpisuję się pod tym. Jest w twojej wypowiedzi słowo klucz "tożsamość". TA jest po prostu "jakiś", ma określone ramy. Oczywiście może się nie podobać, kwestia gustu i nie mam zamiaru nikogo przekonywać do słuchania czegokolwiek. Mi TA odpowiada, ze względu na formę właśnie i temat przewodni. Ale traktuję go odrębnie od reszty dyskografii. Oczywiście tej reszty która mnie interesuje.norb_95 pisze: ↑02 gru 2021, 21:35Moim zdaniem za bardzo demonizujecie The Astonishing. Ten album jest naprawdę spoko i ma jakąś tożsamość. Być może ta tożsamość jest zbyt osobliwa dla wielu wyznawców poważnego prog-metalowo-technicznego nakurwiania, ale według mnie np. poprzedni self-titled album i ten najnowszy zasługują na większy lincz.
O tym sukcesie na forum cisza... .
Trudno mi się odnieść bo nie znam albumu ale i tak jestem w szoku. Jerzy, bez urazy, ale sądzę że tego nikt poważnie nie potraktuje. Tego wyróżnienia w sensie. Ciekawe jakie kryteria były.
- blackmailer
- Patron
- Imię: Gruzin