24.05.2022, Tauron Arena, Kraków - Top of the World Tour
- blackmailer
- Patron
- Imię: Gruzin
Niby jest very special guest, może pociśnie z półtorej godzinki...
To trzeba go przycisnąć na 4 bisy, będzie dłużej 

"Chłopie, ja nie potrzebuję dużo. Co ja muszę w pałacu mieszkać? Trzy, cztery pokoje... góra."
Jak ja się cieszę, że pierwszy i ostatni raz na DT byłem na Prog In Park. Wówczas było to po premierze Distance Over Time, który był zaskakująco udany, a cały set był prawie idealny. Oprócz tego usłyszałem jeszcze Haken'ów i Kotzena. Wszystko w bardzo uczciwej, sprawiedliwej i bożej cenie.
Na koncert w 2022 też się nastawiałem, ale gdy zobaczyłem ceny biletów to bardzo mój zapał przygasł, stwierdziłem że zaczekam na premierę całego albumu i wtedy zacznę się dopiero zastanawiać.
No i album wyszedł, długo nie musiałem się zastanawiać - nie jadę, nie warto, nie z takim albumem i nie za tę cenę.
Na szczęście Neal Morse Band będzie mieć 2 koncerty w Polsce w przyszłym roku i nawet moja kobita jest skłonna ze mną pojechać. Są tu może jacyś chętni na Neala? Poruszyłem temat ich ostatniego albumu w wątku poświęconemu NMB, ale nie odbiło się to echem.
Na koncert w 2022 też się nastawiałem, ale gdy zobaczyłem ceny biletów to bardzo mój zapał przygasł, stwierdziłem że zaczekam na premierę całego albumu i wtedy zacznę się dopiero zastanawiać.
No i album wyszedł, długo nie musiałem się zastanawiać - nie jadę, nie warto, nie z takim albumem i nie za tę cenę.
Na szczęście Neal Morse Band będzie mieć 2 koncerty w Polsce w przyszłym roku i nawet moja kobita jest skłonna ze mną pojechać. Są tu może jacyś chętni na Neala? Poruszyłem temat ich ostatniego albumu w wątku poświęconemu NMB, ale nie odbiło się to echem.

"Watch me
Fading
I'm losing
All my lipsticks
Falling into darkness"
~ JP
Fading
I'm losing
All my lipsticks
Falling into darkness"
~ JP
To ten z czaszką? Ja nie jadę na DT więc nawet nie sprawdzam cen. Ale i tak będę mógł kupić w nowym roku dopiero.
"Chłopie, ja nie potrzebuję dużo. Co ja muszę w pałacu mieszkać? Trzy, cztery pokoje... góra."
Cześć! Odkupię bilet siedzący w strefie PA1/PA2/PA3. Cena nie gra roli, proszę pilnie o kontakt.
- blackmailer
- Patron
Nie wolisz poczekać?

- blackmailer
- Patron
W USA zaczęła się trasa. Setlista mizerna, ale należy się szacuneczek za brak kotletów. Fajnie, że wleciało Count, 6:00 i Endless, reszta do kosza 

Omg, na samą myśl o Count mi serce szybciej zabiło. 2 razy to widziałam live jako encore i chce wincyj
za to 6:00 to dość ryzykowne posunięcie - a) MM nigdy nie zabrzmi w intro jak MP b) jak wiecie, że Sera lubię mimo wszystko, tak ten...

To those who understand, I extend my hand
To the doubtful I demand, take me as I am
Not under your command, I know where I stand
I won't change to fit your plan, take me as I am

To the doubtful I demand, take me as I am
Not under your command, I know where I stand
I won't change to fit your plan, take me as I am

- blackmailer
- Patron
Oba argumenty można podciągnąć pod każdy wałek 

Dokładnie tak

Czesc, nikt nie odpisał na wcześniejszego posta. Daje 450 zł za bilet w PA1/PA2/PA3, bardzo zależy mi na pierwszym rzędzie ale inne też są OK. Pilna sprawa, dajcie znać kto mógłby być zaintesowany. Do usłyszenia!
Devin musi mieć z 1.5h na występ bo dużo ględzi, a czas leci
. Majki będziesz ?

Zamierzam być ale biletu jeszcze nie mam
e tam, A View From the Top of the World petarda!blackmailer pisze: ↑03 lut 2022, 09:33W USA zaczęła się trasa. Setlista mizerna, ale należy się szacuneczek za brak kotletów. Fajnie, że wleciało Count, 6:00 i Endless, reszta do kosza

RUSHFAN
Hej! Dam 550 zł za bilet w strefie PA1/PA2/PA3. Więcej już nie będę podbijał, chyba że ktoś będzie chciał negocjować. Wydaje mi się, że przebitka 210 zł od ceny normalnej (340 zł) jest jak najbardziej OK. Jest mnóstwo biletów kawałek dalej więc starczy na nowy + nocleg / cokolwiek. Czekam do 10.02. Pozdrawiam !
- blackmailer
- Patron
Mógłbym ten kawałek opisač wieloma słowami, ale petarda to na pewno ostatnie z nich XDMordred pisze: ↑07 lut 2022, 19:43e tam, A View From the Top of the World petarda!blackmailer pisze: ↑03 lut 2022, 09:33W USA zaczęła się trasa. Setlista mizerna, ale należy się szacuneczek za brak kotletów. Fajnie, że wleciało Count, 6:00 i Endless, reszta do kosza
-
OnlineAgnieszka
- Administrator
- Kontakt:
Jako administrator bardzo Cię proszę, nie powtarzaj już tej prośby tu ani w żadnych innych tematach. Tu jest mało ludzi, pierwszą każdy zobaczymaciekdt pisze: ↑07 lut 2022, 23:32Hej! Dam 550 zł za bilet w strefie PA1/PA2/PA3. Więcej już nie będę podbijał, chyba że ktoś będzie chciał negocjować. Wydaje mi się, że przebitka 210 zł od ceny normalnej (340 zł) jest jak najbardziej OK. Jest mnóstwo biletów kawałek dalej więc starczy na nowy + nocleg / cokolwiek. Czekam do 10.02. Pozdrawiam !

Nobody said it was easy,
no one ever said it would be this hard.
no one ever said it would be this hard.
- blackmailer
- Patron
Agnieszko, to nie było powtórzone tylko pierwszy raz napisane. We wcześniejszym poście było 450zł, teraz 550zł (różnica 100zł) : ) Już teraz zaznaczyłem, że do negocjacji więc i tak nie będę pisał kolejnych postów. Pozdrawiam!Agnieszka pisze: ↑08 lut 2022, 08:58Jako administrator bardzo Cię proszę, nie powtarzaj już tej prośby tu ani w żadnych innych tematach. Tu jest mało ludzi, pierwszą każdy zobaczymaciekdt pisze: ↑07 lut 2022, 23:32Hej! Dam 550 zł za bilet w strefie PA1/PA2/PA3. Więcej już nie będę podbijał, chyba że ktoś będzie chciał negocjować. Wydaje mi się, że przebitka 210 zł od ceny normalnej (340 zł) jest jak najbardziej OK. Jest mnóstwo biletów kawałek dalej więc starczy na nowy + nocleg / cokolwiek. Czekam do 10.02. Pozdrawiam !
- blackmailer
- Patron